Al mijn hele leven ben ik bezig met mezelf te ontwikkelen, te groeien, te leren. Diverse opleidingen en cursussen gaven me de handvatten om met mezelf aan de slag te gaan.

Via diverse wegen ben ik gekomen tot waar ik nu ben. De nodige struggles gehad, vaak op mijn bek gegaan, gekwetst geworden, en steeds weer opgestaan. Het heeft me veel gebracht, ik heb mezelf erdoor goed leren kennen. En daar ben ik blij mee.

Leren doe ik nog steeds. Van iedereen om me heen, en ook volg ik nog steeds trainingen. Ik vind het heerlijk om te leren! Door al die jaren al bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling, groeien, leren kom ik steeds meer bij mijn kern, bij mezelf, bij Nicole.

Mijn waarden

Het is mijn missie om mensen te helpen die niet lekker in hun vel zitten. Ze helpen om weer op HUN mooie pad te komen, waar ze ooit vanaf gewandeld zijn door wat voor reden dan ook. Dat ze gaan voelen, zien, en vooral geloven dat een mooi, intens leven ook voor hen is weggelegd. En dat ze niet meer “aan hoeven te modderen“.  Het leven heeft voor iedereen iets moois in petto, alleen mag je het gaan zien!

Ik verbaas me er vaak over hoe het leven loopt. Heb jij dat ook? Dat er iets heel moois op je pad komt waar je al heel lang op hoopte, en wat je eigenlijk al vergeten was. En zomaar ineens is het daar. En weet je waarom? Omdat je het eerst echt los hebt gelaten. Daarom kan het naar je toe komen. Je hebt het los gelaten van uit je hart. Hoe mooi is dat. Dat wil ik je ook graag gaan leren. Dat los laten fijn kan zijn, en soms gewoon nodig is.

Bij mijn coaching vind ik respect heel belangrijk. Respect voor jou en jouw verhaal, zonder oordeel. Je kunt bij mij jezelf zijn, er is alle ruimte om jezelf te laten zien. Ben je nieuwsgierig naar mijn aanpak? Je bent welkom, ik wil je graag ontmoeten.

© 2018 Ben ik dat - Nicole Tubée | ontwerp door StilleWateren  |  privacybeleid

voor organisatie-opstellingen