Hoe werk ik?

Wanneer je mee stroomt met het leven, zit je lekker in je vel. Het lijkt wel alsof alles vanzelf gaat wanneer je jouw eigen pad loopt. Op jouw eigen pad ben je thuis, voel je je fijn. Maar soms merk je dat het gaat wringen van binnen. Je ergert je aan mensen of situaties en dingen kloppen niet meer voor je. 
Je raakt dan van jouw pad, en dat kan aan allerlei factoren liggen. Jouw omgeving, opvoeding of je werk bijvoorbeeld. Je voelt je onder druk gezet door onze moderne maatschappij, maar ook door jezelf. En dat kan grote gevolgen hebben voor het “goed in je vel” zitten.

Wanneer je hiermee aan de slag wilt, kijk ik met jou waar je tegenaan loopt. Samen kijken we waar jouw pijnpunten zitten, je blokkades. En ik stel je veel vragen, vragen die je tot nadenken zetten, die je raken, die je verbazen. Van daaruit kijken we naar oplossingen die bij jou passen. Het draait om jou, wat jij wilt, wat jij voelt, hoe jij het ziet. Ik ben er om je hierin te helpen en te begeleiden.

Ik leer je los laten, ik leer je anders kijken. Zo kijken dat het je minder of misschien wel helemaal niet meer raakt. Hoe mooi zou dat zijn?

Alles zit in je! Alle oplossingen én ook alle drempels, alle overtuigingen, alle blokkades. En die maken je het vaak lastig. Als we samen naar de lastige beperkende overtuigingen kijken, kunnen we ze ook oplossen, waardoor er ruimte komt voor jou, voor groei, voor passie, voor meer genieten, voor zijn!

Wanneer je besluit dat je wilt veranderen, brengt dit altijd verwarring met zich mee. Ik begeleid je in het niet-weten, net buiten je comfort-zone. Ik ben oplossingsgericht, gedreven en betrokken en wil jou graag inspireren om met jezelf aan de slag te gaan. Daar naast mag je ook openhartigheid van mij verwachten.

Ik wil je laten zien wat het met je doet als je jouw pad volgt. Als je doet wat goed voor je voelt en dit dan weer over kunt brengen naar anderen. Want als jij goed voor jou zorgt, gaat je omgeving hier zeker van leren én mee genieten!

 

Investering

De investering in jezelf is € 79,00 per uur (excl. btw).
Ik werk graag in het moment. Voelen wat NU nodig is. We beginnen met een paar vragen en ondernemen van daaruit actie ; zo komen we waar het belangrijk is.
Dat is Ben ik Dat, eerlijk en doortastend en dat is Nicole.

Samen met jou wil ik het beste in jou naar boven halen. Samen jouw koers bepalen en jouw weg bewandelen. Groeien en bloeien en JIJ worden!

© 2018 Ben ik dat - Nicole Tubée | ontwerp door StilleWateren  |  privacybeleid

voor organisatie-opstellingen